Undgå, at børn foretager køb, du ikke har givet tilladelse til, på Xbox One

Oversigt

Xbox One giver dig mulighed for at dele et enkelt Xbox Live Gold-medlemskab med andre, der bruger din Xbox One-konsol – uden at disse andre brugere får adgang til at købe varer med det kreditkort, der er knyttet til medlemskabet.

Hvis du opretter en Microsoft-konto for hver konsolbruger, kan hver enkelt bruger have sin egen Xbox Live-profil og logge på konsollen med denne profil – og samtidig få adgang til alle de tjenester, der hører til dit Xbox Live Gold-medlemskab.

Gode råd om, hvordan du undgår uautoriserede køb eller kontoændringer:

• Opret en adgangsnøgle, og kræv, at den skal angives i disse situationer:
    • Når der logges på konsollen, mens du ikke er til stede.
    • I forbindelse med køb.
    • Ved ændring af dine indstillinger. Denne nøgle kan også bruges til at forhindre, at børn ændrer forældrekontroller på deres konti, hvis du glemmer at logge af konsollen.
  • Du bør ikke føje kreditkortoplysninger til en konto, der tilhører et familiemedlem, som ikke skal kunne foretage køb (f.eks. et barn). Du kan altid købe et Xbox-gavekort, hvis du vil give dine børn lov til at købe noget.
  • Husk, at på Xbox One bliver du ikke automatisk logget af. Derfor bør du altid logge af, efter du har brugt konsollen, hvis du vil undgå, at andre personer bruger det kreditkort, der er knyttet til dit Xbox Live Gold-medlemskab.

Sådan kan du oprette en separat Microsoft-konto til hver konsolbruger

For at oprette en Microsoft-konto skal du blot have en mailadresse, som du tjekker regelmæssigt. Hvis du skal have en ny mailadresse, hjælper vi dig med at oprette en @outlook.com-adresse, som du kan bruge. Benyt følgende fremgangsmåde for at oprette din Microsoft-konto:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Rul op til kontoområdet, og vælg Tilføj ny.
    • Hvis det familiemedlem, du opretter en konto til, allerede har en Microsoft-konto, men aldrig har oprettet en Xbox Live-konto, skal du skrive den mailadresse og adgangskode, som personen bruger til at logge på sin Microsoft-konto.
    • Hvis det familiemedlem, som du opretter en ny Microsoft-konto til, har en mailadresse, som han eller hun tjekker regelmæssigt og gerne vil bruge, skal du skrive mailadressen og vælge en adgangskode, når du bliver bedt om det.
    • Hvis det familiemedlem, du opretter en ny konto til, ikke har en Microsoft-konto, skal du klikke på Get a new email, så hjælper vi dig med at oprette en @outlook.com-mailadresse til denne person. Med den mailadresse kan familiemedlemmet logge på din Xbox One og andre Microsoft-tjenester.
    1. Følg vejledningen for at oprette den nye konto.