Fjern et familiemedlem fra din familie

Oversigt

Det primære formål med at oprette en "familie" er, at den gør det nemmere at administrere forældrekontrol og onlinesikkerhed for børn. Du kan styre, hvem der skal være i din familie, fra din Xbox One-konsol eller fra en Windows 10-enhed.

• Enhver voksen i familien kan fjerne et andet familiemedlem. Børn og teenagere har ikke tilladelse til at foretage en sådan handling.
  • Når et barn er fjernet fra familien, kan barnet ikke bruge Xbox Live-tjenesten, før det er blevet føjet til en anden familie. Se Føj et nyt medlem til din Xbox One-familie.
  • Voksne, der er fjernet fra familien, kan ikke længere administrere børnekonti i familien. Men de har alle rettigheder på deres konto, og de vil kunne bruge funktionen til deling af hjemmekonsol, når de er logget på hjemmekonsollen.

Bemærkning om sikkerhed Hvis der er nogen, du ikke kender, i din familie, så fjern dem. Se derefter Der er nogen, du ikke kender, i din Xbox One-familie for at lære, hvordan du beskytter dine konti. Hvis du er et barn, og den person, du ikke genkender, er angivet på din konto som din eneste voksne, skal dine rigtige forældre kontakte Xbox Support.

Fjern et familiemedlem på din Xbox One

Sådan kan du fjerne en person fra din familie på Xbox One:

1. Log på konsollen med den korrekte konto.
  2. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg Alle indstillinger.
  1. Vælg Familie under Konto.
  1. Bekræft, at du har ret til at foretage disse ændringer, ved at skrive din adgangskode eller adgangsnøgle.
  1. Vælg den konto, du vil fjerne fra familien.
  1. Vælg Fjern <navn> fra familie , hvor <navn> er navnet på den person, du vil fjerne.
  1. Vælg Fjern fra familie for at bekræft, at du vil fjerne dette familiemedlem.