Der er nogen, du ikke kender, i din familie

På Xbox One kan du se en person, som du hverken har tilføjet eller kender, i din Xbox One-familie.

Løsning

• Hvis ingen i husstanden genkender en konto, der vises i din familie, kan kontoen fjernes af en voksen. Se Fjern et familiemedlem fra din familie.
  • Hvis du tror, at en eller flere af kontiene i din familie er blevet hacket, skal du få alle familiemedlemmerne til at nulstille deres adgangskoder.
  • Kontrollér alle kontiene for at se, om der er foretaget ændringer eller opkrævet betalinger på dem. Se Løsning af problemer med konto, der er blevet angrebet.
  • Hvis der er foretaget ændringer på din konto, og du ikke kan ændre dem tilbage, eller hvis er der opkrævet betalinger for køb, som du ikke har stået for, skal du kontakte Xbox Support.

Udvid beskyttelsen af familiens konti