Om webfiltrering på Xbox One

Med webfiltrering kan forældre styre, hvilke typer websteder deres barn kan få adgang til på Xbox One. Webfiltrering giver dig mulighed for at vælge mellem disse muligheder:

• Tillad kun liste: Kan kun få adgang til websteder, som en forælder har føjet til Listen Tillad via Xbox.com.
  • For børn: Omfatter den forrige og tillader adgang til websteder, der er designet til børn, mens websteder for voksne blokeres.
  • Almen interesse: Omfatter alle de forrige og tillader adgang til websteder af almen interesse, mens websteder for voksne blokeres.
  • Grundlæggende kommunikation: Omfatter alle de forrige og tillader sociale netværk, webchat og webmail, mens websteder for voksne blokeres.
  • Advar en voksen Tillader adgang til alt indhold, men viser en advarsel, før der navigeres til websteder for voksne.
  • Slået fra: Ingen webfiltrering.

Opret indstillinger for webfiltrering

På Xbox One-konsollen:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Familie under Konto.
  1. Vælg den barnekonto, du vil føje webfiltre til.
  1. Vælg Webfiltrering.
  1. Vælg den aktuelle indstilling for at se alle de tilgængelige indstillinger.
  1. Vælg det ønskede niveau af webfiltrering.
    Bemærk! Specifikke websteder kan kun føjes til listen Tillad i afsnittet Familie på din Microsoft-konto.