Sådan tilføjer du nye Xbox-venner

Du kan have op til 1.000 Xbox-venner. Når du har dine venner stående på din venneliste, kan du hurtigt finde dem online og gøre klar til din næste spiloplevelse.

Bemærk! Du skal kende en persons gamertag for at kunne tilføje vedkommende til din venneliste.

På denne side

Tilføj venner på Xbox One

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på.
  3. Rul ned, og vælg din konto for at logge på.
  4. Tryk på Xbox-knappen , når du er logget på, for at åbne guiden.
  5. Vælg Venner og klubber under Find en person.
  6. Søg efter et gamertag. Vær opmærksom på stavning og mellemrum i det gamertag, du søger efter.
  7. Vælg Tilføj ven for at føje den pågældende persons gamertag til din venneliste.
  8. Vælg Ven eller Favorit for at vælge, hvilken slags oplysninger du vil dele med den pågældende person. Du kan også vælge Del mit faktiske navn for at gøre det lettere for dine venner at genkende dig.
  9. Vælg Send.

Bemærk! Dine venner ser dig som en, der følger dem, og vil kunne se de oplysninger, som du deler med venner, i overensstemmelse med dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger.

Tilføj venner på Xbox-appen

1. Log på Xbox-appen.
  2. Skriv gamertagget i feltet Find personer eller klubber i afsnittet VennerStart-skærmen, og tryk på Enter. Vær opmærksom på stavning og mellemrum i det gamertag, du søger efter.
  3. Vælg Tilføj ven for at føje den pågældende persons gamertag til din venneliste.
  4. Vælg Ven eller Favorit for at vælge, hvilken slags oplysninger du vil dele med den pågældende person. Du kan også vælge Del mit faktiske navn for at gøre det lettere for dine venner at genkende dig.
  5. Vælg OK.

Bemærk! Dine venner ser dig som en, der følger dem, og vil kunne se de oplysninger, som du deler med venner, i overensstemmelse med dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger.

Tilføj venner på Xbox.com

1. Vælg Log på øverst til højre på Xbox.com-siden.
  2. Vælg dit gamerbillede, og vælg Venner i rullemenuen.
  3. Indtast gamertagget i Søg efter gamertag-boksen. Vær opmærksom på stavning og mellemrum i det gamertag, du søger efter.
  4. Vælg Tilføj ven for at føje den pågældende persons gamertag til din venneliste.

Bemærk! Dine venner ser dig som en, der følger dem, og vil kunne se de oplysninger, som du deler med venner, i overensstemmelse med dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger.