Hvad er klubtags?

Tags er beskrivende etiketter, der hjælper med at definere de grundlæggende regler for klubber, f.eks. "Kræver mikrofon" eller "Tal pænt til hinanden". Spillerne kan se de etiketter, som en klub er "tagget" med, så de kan se, hvad formålet med den enkelte klub er, og hvad der er tilladt i klubben. Spillerne kan bruge disse tags til at søge efter klubber – en smart måde til at finde klubber, der passer til deres interesser.

Sådan tilføjer eller ændrer du tags for en klub:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg Venner og klubber, og vælg derefter en klub på listen.
  2. Vælg Tilpas > Tilføj tags.
  3. Vælg tags, og vælg derefter Udført.
  4. Vælg Udført, når du er færdig med tilpasningen.