Hvad er Kikker efter gruppe-tags?

Tags er beskrivende etiketter, der hjælper med at definere de grundlæggende regler for et Kikker efter gruppe-indlæg, f.eks. "Kræver mikrofon" eller "Tal pænt til hinanden". Når du opretter et Kikker efter gruppe-indlæg, kan du vælge mellem forskellige tags, du vil tilføje, f.eks. tags for bestemte gennemførelser og populære tags fra Xbox-communityet, som omhandler bestemte spiltilstande eller mål.

De spillere, der søger i Kikker efter gruppe, kan se de etiketter, der er tilknyttet dit indlæg, så de får et indtryk af, hvad du vil opnå. Spillerne kan bruge tags til at søge i Kikker efter gruppe – det er en smart måde til at finde de rette spillere at spille mod.

Sådan føjer du tags til et Kikker efter gruppe-indlæg:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg Grupper, og vælg derefter Kikker efter gruppe.
  2. Vælg et spil på listen (du får vist spilhubben for spillet).
  3. Vælg Opret indlæg > Tilføj tags.
  4. Vælg blandt forskellige tags for Xbox, gennemførelser og populære tags, eller vælg Tilføj brugerdefineret tag for at oprette dit eget tag.
  5. Vælg Udført, når du er færdig.