Sådan kan du slå lyden fra eller blokere for andre spillere på Xbox One

Hvis der er nogle bestemte spillere, som du ikke vil høre eller kontaktes af på Xbox One, kan du slå deres lyd fra eller blokere deres kommunikation med dig.

Bemærk! Hvis du mener, at spilleren har overtrådt Microsoft-serviceaftalen eller ordensreglerne, vil du måske også indsende en klage.

Slår lyden fra for en anden spiller på Xbox One

Hvis en anden spiller udviser stødende eller upassende adfærd i forbindelse med kommunikation i spillet eller chat, kan du slå denne spillers lyd fra. På denne måde kan du undgå, at spilleren taler til dig i spillet eller i en chatsession.

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne guiden.
  2. Vælg Venner og klubber, og vælg derefter gamertagget for den spiller, hvis lyd du vil slå fra.

Bemærk! Hvis spilleren ikke er på din venneliste, skal du vælge Seneste spillere på rullelisten eller vælge Find en person og skrive spillerens gamertag for at søge.

3. Vælg Slå lyd fra på spillerens profilkort.

Hvis du vil slå lyden til for en spiller, skal du udføre de samme trin for at komme til spillerens profilkort og derefter vælge Slå lyden til.

Bloker en anden spiller på Xbox One

Hvis du blokerer en anden spiller, kan du ikke modtage meddelelser, invitationer til spil og gruppeinvitationer fra spilleren. Desuden kan den spiller, du blokerer, ikke se dine onlineaktiviteter, og hvis spilleren er på din venneliste, fjernes spilleren fra den.

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne guiden.
  2. Vælg Venner og klubber, og vælg derefter gamertagget for den spiller, hvis lyd du vil slå fra.

Bemærk! Hvis spilleren ikke er på din venneliste, skal du vælge Seneste spillere på rullelisten eller vælge Find en person og skrive spillerens gamertag for at søge.

3. Vælg Rapportér eller bloker fra spillerens profilkort, og vælg derefter Bloker.

Hvis du vil fjerne blokeringen af en spiller, skal du udføre de samme trin for at komme til spillerens profilkort og derefter vælge Fjern blokering.

Bloker en anden spillers meddelelser på Xbox One

Du kan også blokere en spiller, hvis du har modtaget en stødende eller upassende meddelelse.

1. Tryk på Xbox-knappen på din controller for at åbne guiden, og gå til Meddelelser.
  2. Vælg samtalen med den spiller, som du vil blokere.
  3. Vælg Mere.
  4. Vælg Se profilkort.
  5. Vælg Bloker.