Få nye spil, film og apps via Xbox One

I Xbox Store kan du købe spil og udvidelser, installere apps, streame musik og købe eller leje film og tv-serier fra Xbox One-konsollen.

Find det digitale Xbox-indhold, du vil have

• Hvis du vil søge ved hjælp af stemmekommandoer, skal du sige "Xbox, Bing" og derefter sige, hvad du leder efter. Du kan søge efter navn, skuespiller, genre, filmtype (f.eks. HD) og årti. Du kan også kombinere søgekriterierne. Du kan f.eks. sige "Find HD action movies with Clive Owen" (Find HD-actionfilm med Clive Owen).
  • Hvis du hellere vil bruge controlleren, skal du rulle til højre på Xbox-konsollens startskærm og vælge feltet Søg efter alle i butikken. Brug tastaturet på skærmen til at skrive dine søgekriterier.

Det er også nemt at navigere rundt og tjekke udvalget i butikken.

• Rul til højre på startskærmen, og vælg den kategori, du er interesseret i: Spil, Film og tv, Musik eller Apps.
  • Kig kategorien igennem for at finde det, du leder efter. Hver kategori har nogle få undersektioner.
  • Vælg Mere til højre for en kategori for at se et større udvalg.

Når du finder noget, du er interesseret i, skal du vælge det med A-knappen for at få flere oplysninger. Afhængigt af spillet eller appen får du vist:

• Downloadstørrelse, udgivelsesdato, vurdering og en beskrivelse
  • Købsmuligheder (køb, hent gratis) og indstillingen Fastgør til Start eller Giv vurdering
  • Trailere og billeder
  • Yderligere oplysninger, f.eks. om udvikleren, genren eller vilkår for anvendelse

Bemærk!
    Hvis du vælger noget i Film og tv-serier åbnes Film og tv. Hvis du vælger noget i Musik, bliver Groove åbnet.

Bemærk!

• De ting, du køber i Musik og Film og tv, bliver ikke downloadet til din konsol. De bliver streamet via internettet til din konsol eller andre Film og tv-kompatible enheder. Du kan finde flere oplysninger på siden Microsoft Store Film og tv.
  • Husk, at spil kan være store, og det kan tage lidt tid at downloade og installere dem. Tiden afhænger af den enkelte titel og din internetforbindelses hastighed. Du kan finde flere oplysninger under Sådan installerer du spil på Xbox One.
  • Til nogle apps kræves der et abonnement eller medlemskab hos en tjenesteudbyder (f.eks. Netflix-appen).