Udskift elementerne i dit udstillingsvindue på Xbox One

Med funktionen Udstillingsvindue kan du vise en gennemførelse og et gameklip, som du er meget stolt af, i din profil.

Emner

Vis dit udstillingsvindue

Du kan se dit udstillingsvindue fra området Feed i din profil. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Gå til fanen Log på øverst på skærmen.
  3. Vælg dit gamertag.
  4. Vælg Min profil.
  5. Rul til højre til skærmen Feed. Dit udstillingsvindue findes øverst på skærmen.

Del et klip til udstillingsvinduet fra Game DVR

Hvis du har et klip, du vil dele, kan du gøre det fra Game DVR-appen. Sådan gør du:

1. Gå til Start, gå til højre, og vælg Mine spil og apps.
  2. Vælg Game DVR fra afsnittet Apps.
  3. Find det ønskede klip, markér det, og tryk på Menu-knappen.
  4. Vælg Del.
  5. Vælg Udstillingsvindue på listen.

Del en gennemførelse i udstillingsvinduet fra appen Gennemførelser

Hvis du har en gennemførelse, som du vil dele, men som ikke findes under dine seneste aktivitet, kan du dele den til dit udstillingsvindue via appen Gennemførelser. Sådan gør du:

1. Vælg Mine spil og apps.
  2. Vælg Gennemførelser i afsnittet Apps.
  3. Markér den ønskede gennemførelse.
  4. Vælg Del gennemførelse.
  5. Vælg Udstillingsvindue på listen.

Du kan tilføje yderligere billedtekster, der vises over udstillingsvinduet, mens din profil bliver vist.