Del denne side

Skift notifikationsindstillinger for klubber

Vælg, hvilke notifikationer du vil modtage for klubber, ved at ændre notifikationsindstillingerne:

  1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter Indstillinger > Alle indstillinger.
  2. Vælg Præferencer > Notifikationer.
  3. Vælg Xbox-notifikationer > Klubber.
  4. Vælg de notifikationer, du vil modtage.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Skift notifikationsindstillinger for klubber", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side