Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.
Del denne side

Skift privatlivsindstillinger for klubber

  1. Dobbelttryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Indstillinger > Alle indstillinger.
  2. Vælg Konto > Privatlivs- og onlinesikkerhed.
  3. Vælg Xbox Live-privatliv > Vis detaljer og tilpas > Venner og klubber.
  4. Gør et af følgende:
    • Vælg en af indstillingerne under Du kan oprette og tilmelde dig klubber.
    • Vælg en af indstillingerne under Andre kan se dine klubmedlemskaber.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Skift privatlivsindstillinger for klubber", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side