Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.
Del denne side

Skift privatlivsindstillinger for Kikker efter gruppe

  1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter Indstillinger > Alle indstillinger.
  2. Vælg Konto > Privatlivs- og onlinesikkerhed.
  3. Vælg Xbox Live-privatliv > Vis detaljer og tilpas > Kommunikation og multiplayer.
  4. Vælg en af mulighederne under Andre kan kommunikere med stemme, tekst eller invitationer.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Skift privatlivsindstillinger for Kikker efter gruppe", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side