Alt om klubber på Xbox

På denne side

Lær det grundlæggende om klubber

Introduktion til klubber på Xbox One og i appen Xbox
Få mere at vide om klubber på Xbox One og alt det, du kan gøre i Xbox-communityet.

Sådan finder du klubber
Se, hvordan du kan finde klubber.

Sådan bliver du medlem af en klub
Få at vide, hvordan du bliver medlem af en klub, så du kan chatte, spille, dele indhold og deltage i andre spilleres grupper.

Sådan spiller du i en klub
Få mere at vide om, hvordan du starter eller tilmelder dig en gruppe, så du kan spille i en klub.

Inviter nogen til en klub
Se, hvordan du kan invitere venner og andre spillere til en klub.

Anbefal nogen til en klub
Se, hvordan du får dine venner ind i en klub ved at anbefale dem.

Del en klubs aktivitetsfeed
Se, hvordan du kan udgive et opslag i en klubs aktivitetsfeed, hvad du kan slå op, og hvem der kan se opslagene.

Tal med andre i en klubchat
Se, hvordan du kan chatte i en klub, og hvem der kan se og deltage i en chat.

Rapportér upassende opførsel eller indhold i en klub
Se, hvordan du kan rapportere dårlig opførsel eller upassende indhold i en klub til klubbens administrator.

Sådan forlader du en klub
Se, hvordan du kan forlade en klub.

Sådan opretter og administrerer du klubber

Sådan opretter du en klub
Se, hvordan du opretter en klub, så du kan oprette grupper, dele indhold, chatte og spille med andre klubmedlemmer.

Sådan føjer du tags til en klub
Få mere at vide om tags for klubber, og hvordan du tilføjer og tilpasser dem.

Hvad er klubejere og -administratorer?
Få mere at vide om forskellene mellem og pligterne for klubejere og klubadministratorer.

Sådan udpeger du en anden som klubadministrator
Hvis du er klubejer, kan du få at vide, hvordan du kan udpege et klubmedlem til klubadministrator.

Alt om at være klubadministrator
Få mere at vide om, hvilke pligter du har som klubadministrator, og hvilke værktøjer du har til rådighed til at skabe et livligt og inkluderende miljø på Xbox One.

Sådan omdøber du en klub
Se, hvordan klubejere kan omdøbe en klub.

Sådan overfører du ejerskabet af en klub
Hvis du er klubejer, kan du her se, hvordan du kan overføre ejerskabet til en klubadministrator.

Sådan sletter du en klub
Hvis du er klubejer, kan du her se, hvordan du sletter en klub.

Sådan administrerer du indstillingerne for klubber

Sådan administrerer du indstillingerne for en klub
Se, hvordan du kan administrere indstillingerne for de klubber, du har oprettet.

Ret notifikationsindstillingerne for dine klubber
Se, hvordan du kan ændre notifikationsindstillingerne for dine klubber på Xbox One.

Skift privatlivsindstillinger for klubber
Se, hvordan du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger for Xbox Live for at oprette og tilmelde dig klubber, og for, hvordan personer uden for din klub kan se dine medlemskaber af offentlige og private klubber.