Bekræft spillere til dit Kikker efter gruppe-indlæg

Når du har oprettet et Kikker efter gruppe-indlæg, modtager du anmodninger om invitationer fra de spillere, der vil deltage i din gruppe. Da du har oprettet (eller ejer) indlægget, skal du beslutte, hvilke spillere du vil bekræfte eller afslå.

Sådan bekræfter eller afslår du interesserede spillere:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter Grupper.
  2. Under Kommende skal du vælge Kikker efter gruppe-indlægget, vælge antal interesserede, flytte markøren over et gamertag og derefter vælge Bekræft eller Afslå.

De spillere, du bekræfter, vises på listen Bekræftet i indlægget.