Opret en klub

Se videoen Opret en klub

Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Start, vælg fanen Community, vælg Klubber på Xbox, og vælg derefter Opret en klub.
  2. Vælg den type klub, du vil oprette:
    • Offentlig – alle kan finde klubben, spille og se klubbens indhold, men det er kun medlemmer, der kan chatte.
    • Privat – alle kan finde klubben, men det er kun medlemmer, der kan spille, se klubbens indhold og chatte.
    • Skjult – det er kun medlemmer, der kan finde klubben, spille, se klubbens indhold og chatte.
  3. Giv klubben et navn, og vælg Fortsæt. Husk på, at andre kan søge efter navnet på offentlige og private klubber, så sørg for at finde på et godt navn.
  4. Kontrollér klubtypen og navnet en ekstra gang, og vælg derefter Opret klub.

Når du har oprettet klubben, kan du gøre den mere personlig. Tilføj en baggrund, vælg et profilbillede, og tilpas den på andre måder, så Xbox-communityet kan se, hvad klubben handler om.

Sørg også for at oprette tags og en beskrivelse – det vil gøre det nemmere for ligesindede at finde din klub. Du kan når som helst tilpasse klubben ved at gå tilbage til fanen Information for klubben og vælge Tilpas.