Slet en klub

1. Dobbelttryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg Venner og klubber, og vælg derefter en klub på listen.
  2. Vælg fanen Administrer, og vælg derefter Klubindstillinger > Slet klub.

Hvis klubben er 7 dage eller mindre gammel, bliver den slettet med det samme.

Hvis klubben har eksisteret i mere end 7 dage, bliver alle klubaktiviteterne afbrudt i et stykke tid (du kan se en nedtælling på siden med oplysninger om klubben), og derefter fjernes klubben permanent fra Xbox Live. Hvis du ændrer mening og vil beholde klubben, skal du gå tilbage til den, vælge fanen Information og derefter vælge Behold klubben.

Hvis du vil genbruge klubnavnet til en ny klub, er navnet dit i én time, efter den gamle klub er fjernet.