Håndhævelse af regler på Xbox

Onlinespil er sjovest og fungerer bedst, når alle spillere behandler hinanden med respekt. For at give spillerne en god oplevelse og skabe et behageligt miljø for alle overvåger Xbox Live Policy & Enforcement-teamet (XBLPET) Xbox Live og registrerer adfærd, som overtræder Microsoft-serviceaftalen. Der kan blive iværksat håndhævelseshandlinger, herunder kontospærring, over for spillere, der overtræder Microsoft-serviceaftalen. Få mere at vide ved at logge på enforcement.xbox.com.

Hvad er en håndhævelseshandling?

En håndhævelseshandling er en reaktion på en overtrædelse af Microsoft-serviceaftalen, og den begrænser en kontos eller en Xbox-enheds adgang til Xbox Live. Nogle spærringer påvirker kun bestemte funktioner (f.eks. muligheden for at kommunikere med andre spillere), mens andre helt lukker for kontoens adgang til Xbox Live. I alvorlige tilfælde kan en Xbox-konsol få spærret adgangen til Xbox Live-tjenesten, og dermed kan de spillere, der bruger enheden, heller ikke få adgang til Xbox Live.

Du kan finde oplysninger om specifikke håndhævelsestyper i Spærring på Xbox Live og Spærrede enheder på Xbox Live.

Bemærk! Nogle udviklere kan udelukke spillere fra deres egne spil uafhængigt af andre håndhævelseshandlinger på Xbox. Disse spilspecifikke spærringer falder uden for XBLPET's ansvarsområde. Du kan få specifikke oplysninger om en spilspærring ved at kontakte spiludvikleren eller spiludgiveren.

Hvor kan jeg få mere at vide om den håndhævelseshandling, der er iværksat over for mig?

Hvis du har gennemgået din håndhævelsesoversigt og stadig har spørgsmål om overtrædelsen, skal du gå til afsnittet Bevar sikkerheden på enforcement.xbox.com. Her kan du få mere at vide om overtrædelser af Microsoft-serviceaftalen, hvorfor Xbox tager disse problemer alvorligt, og hvordan overtrædelser påvirker Xbox Live-fællesskabet negativt.

Hvordan kan jeg kontakte XBLPET med mine spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om en specifik spærring, og hvordan den påvirker din konto, eller hvis du vil have mere at vide om den overtrædelse, som resulterede i den pågældende håndhævelseshandling, har du muligvis ret til at få gennemgået din sag.

En sagsgennemgang giver en spiller mulighed for at sende en forespørgsel direkte til XBLPET via kontoens håndhævelsesoversigt. En XBLPET-repræsentant vil herefter foretage en grundig gennemgang af spærringen og besvare spørgsmål om den. Du kan få mere at vide om mulighederne for at stille spørgsmål om din sag, herunder de krav, der skal være opfyldt, for at du kan benytte denne tjeneste, i Sagsgennemgang på enforcement.xbox.com.