Din Xbox Live-konto er blevet lukket eller spærret

Onlinespil er sjovest og fungerer bedst, når alle spillere behandler hinanden med respekt. For at give spillerne en god oplevelse og skabe et behageligt miljø for alle overvåger Xbox Live Policy & Enforcement-teamet (XBLPET) Xbox Live og registrerer adfærd, som overtræder Microsoft-serviceaftalen. Der kan blive iværksat håndhævelseshandlinger, herunder kontospærring, over for spillere, der overtræder Microsoft-serviceaftalen. Få mere at vide ved at logge på enforcement.xbox.com.

På denne side

Hvordan kan jeg finde ud af, hvorfor min konto er blevet lukket, og hvor længe det gælder?

Xbox Live er et sted, hvor alle medlemmer kan interagere og have det sjovt online. For at være med til at give vores kunder en beskyttet oplevelse overvåger Xbox Live-teamet for politikker og håndhævelse af regler tjenesten for adfærd, der overtræder Microsoft-serviceaftalen og ordensreglerne. Overtrædelse af ordensreglerne kan medføre en række forskellige handlinger afhængigt af overtrædelsens art og alvorlighed. Få mere at vide om lukning af Xbox Live-konto.

Bemærk! Nogle udviklere kan udelukke spillere fra deres egne spil uafhængigt af andre håndhævelseshandlinger på Xbox. Disse spilspecifikke spærringer falder uden for XBLPET's ansvarsområde. Du kan få specifikke oplysninger om en spilspærring ved at kontakte spiludvikleren eller spiludgiveren.

Hvor blev min Xbox-konsol spærret?

Spærring af enheder er ikke noget, der bare gøres uden videre, og det sker, når en Xbox-konsol eller Xbox på en Windows-enhed bruges til at overtræde ordensreglerne på en grov eller gentagen måde. Når en enhed bliver spærret, er der ingen konto, der kan oprette forbindelse til Xbox Live fra den pågældende enhed. Da denne handling er et alvorligt indgreb, tager vi hver enkelt spærring af en enhed meget alvorligt og udfører den kun efter en langvarig undersøgelse. Få mere at vide om spærring af enheder.

Hvorfor har teamet for håndhævelse af regler ændret mit gamertag?

Når et upassende valg af gamertag overtræder ordensreglerne, udskifter Xbox det stødende gamertag. Systemet tildeler automatisk et nyt gamertag til den pågældende konto, og fremgangsmåden ligner meget den måde, et systemgenereret gamertag stilles til rådighed, første gang du tilmelder dig Xbox Live. Du kan erstatte det systemgenererede gamertag med et efter eget valg. Der pålægges standardgebyr for skift af gamertag. Få mere at vide om gennemtvungne ændringer af gamertags.

Hvorfor er min omdømmescore så lav? Hvordan kan jeg forbedre mit omdømme?

Helt grundlæggende belønner omdømmesystemet positiv adfærd (f.eks. at spille fair og i god sportsånd) og giver en ulempe for dem, der udviser dårlig adfærd (f.eks. at bande, udvise manglende respekt eller snyde). Log på enforcement.xbox.com for at få mere at vide om din omdømmescore, og hvordan du kan forbedre den.

Hvordan kan jeg kontakte XBLPET med mine spørgsmål eller anmodning om at få sagen gennemgået?

Hvis du har spørgsmål om en specifik spærring, og hvordan den påvirker din konto, eller hvis du vil have mere at vide om den overtrædelse, som resulterede i den pågældende håndhævelseshandling, har du muligvis ret til at få gennemgået din sag.

En sagsgennemgang giver en spiller mulighed for at sende en forespørgsel direkte til XBLPET via kontoens håndhævelsesoversigt. En XBLPET-repræsentant vil herefter foretage en grundig gennemgang af lukningen.

Få mere at vide om, hvordan du sender en anmodning om en gennemgang.