Saml bekræftede spillere i en gruppe

Når du er færdig med at bekræfte de spillere, der er interesserede i dit Kikker efter gruppe-indlæg, er det tid til at samle dem i en gruppe (medmindre du har planlagt gruppen til et andet tidspunkt).

Sådan samler du bekræftede spillere i en gruppe:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter Grupper.
  2. Vælg Kikker efter gruppe-indlægget, og vælg derefter Saml din gruppe. Dette starter automatisk en gruppe og sender gruppeinvitationer ud til alle dem, du tidligere har bekræftet. (Hvis du bekræfter flere medlemmer, efter at du har valgt Saml din gruppe, bliver gruppeinvitationen automatisk sendt til dem).