Opret et Kikker efter gruppe-indlæg

Når du bruger Kikker efter gruppe til at oprette indlæg, opretter du en annonce, hvor du søger efter andre spillere. De andre i Xbox-communityet kan så se og besvare dit indlæg. Det er en nem måde at møde andre på, der har de samme mål og interesser som dig – og du kan rekruttere op til 15 andre spillere.

Sådan opretter du et Kikker efter gruppe-indlæg:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg Grupper, og vælg derefter Kikker efter gruppe.
  2. Vælg et spil på listen (du får vist spilhubben for spillet).
  3. Vælg Opret indlæg.
  4. Tilføj tags og en beskrivelse, og tilpas derefter oplysningerne, f.eks. det antal spillere, der skal bruges. Du kan angive et tidspunkt, hvor I skal samles, ved at angive starttidspunktet i felterne Dag og Gruppe, eller du kan vælge Nu, hvis du vil samle personer i en gruppe med det samme.
  5. Når du er færdig, skal du vælge Send.