Sådan administrerer du dit aktivitetsfeed og beskyttelse af personlige oplysninger i Friends-appen på Xbox One

Aktivitetsfeedet i Friends-appen på din Xbox One-konsol giver dig mulighed for at kommunikere med dine venner. Du kan skrive et nyt indlæg ved at vælge Hvad vil du fortælle?. Eller du kan kommentere dine venners gennemførelser og GameDVR-klip.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du administrerer dine egne og dit barns indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger, under Administrer beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed for barnekonto på Xbox One.

Hvem kan kommentere i mit aktivitetsfeed?

Voksne kan kommentere alle indlæg i dit aktivitetsfeed. Hvis du vil ændre, hvem der kan tilføje kommentarer, skal du opdatere indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger under Communicate with voice and text. Dette kan du gøre i Friends-appen ved at vælge My profile, Privacy settings og derefter Communicate with voice and text.

Voksne kan også se kommentarer og billedtekster, der er tilføjet af andre brugere på Xbox Live. Hvis du ikke ønsker det, kan du ændre dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger under See content other people make. Det kan du gøre i Friends-appen ved at vælge My profile, Privacy settings og derefter See content other people make.

I begge tilfælde starter teenagere og børn med mere restriktive indstillinger. Se Standardindstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed på Xbox One for at få flere oplysninger.

Hvem kan se mit aktivitetsfeed?

Hvis du er voksen, kan alle tjekke, hvad der sker i dit aktivitetsfeed. (Teenagere og børn starter med mere restriktive indstillinger). Her er andre ting, de kan gøre:

• Angive, at de synes godt om noget i dit feed
  • Dele noget i dit feed med andre
  • Se, hvem der synes godt om eller har delt noget
  • Læse dine venners kommentarer

Hvis du vil skifte indstillingerne for dit aktivitetsfeed, skal du opdatere indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger under See your game and app history. Det kan du gøre i Friends-appen ved at vælge My profile, Privacy settings og derefter See your game and app history.