Spil i en klub

Der er flere måder, du kan spille med personer i en klub på, men det nemmeste er at deltage i eller starte en gruppe og bruge Kikker efter gruppe.

Sådan deltager du i en gruppe i en klub:

1. Gå til en klub på en af følgende måder:
    • Dobbelttryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Venner og klubber, og vælg derefter en klub på listen. Klubberne på listen er de klubber, du allerede er medlem af.
    • Tryk på Menu-knappen  for at gå tilbage til Start, vælg fanen Community, og vælg Klubber på Xbox. Gennemse listen over klubber, eller søg efter en offentlig klub, og vælg den.
  2. Når du er i en klub, skal du vælge fanen Kikker efter gruppe.
  3. Hvis du kan deltage i en gruppe, skal du vælge den og derefter vælge Deltag i gruppen.

Sådan starter du en gruppe i en klub:

1. Gør et af følgende:
    • Gå til en klub, du er medlem af. Dobbelttryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Venner og klubber, og vælg derefter en klub på listen.
    • Find en offentlig klub. Tryk på Xbox-knappen  for at gå tilbage til Start, vælg fanen Community, og vælg derefter Klubber på Xbox. Gennemse de udvalgte klubber, eller vælg Find en klub for at søge efter en klub.
  2. Vælg et klub.
  3. Når du er i en klub, skal du vælge fanen Kikker efter gruppe og derefter vælge Start en gruppe. Hvis det er muligt at deltage i din gruppe, kan andre i din klub tilmelde sig gruppen med det samme.
  4. Gør et af følgende for at invitere klubmedlemmer eller venner, afhængigt af den type klub, du er i:
    • Vælg Vælg i en klub, vælg en klub, vælg et eller flere gamertags på listen over medlemmer, og tryk derefter på Menu-knappen  for at sende invitationerne.
    • Vælg Inviter venner, vælg et eller flere gamertags på listen over venner, og tryk derefter på Menu-knappen  for at sende invitationerne.

Brug af Kikker efter gruppe

Tænk på Kikker efter gruppe som en opslagstavle for Xbox Live, hvor spillere søger efter andre spillere. Du kan bruge funktionen til at finde spillere, som har de samme mål og interesser. Svar på indlæg, der er oprettet af personer i Xbox-communityet, f.eks. “Søger spillere til jagt på gennemførelser i Minecraft”. Du kan også oprette dit eget indlæg, og når der er nok interesserede spillere, kan du invitere dem til din gruppe og spille.

Du kan få mere at vide ved at gå til siden Opret et Kikker efter gruppe-indlæg.