Sådan starter du en gruppe på Xbox One

Start en gruppe på Xbox One-konsollen

Med grupper kan du samle og chatte med dine venner og andre spillere via Xbox One. Du kan samle op til 15 personer i en gruppe.

Bemærk! Hvis du vil starte eller deltage i en gruppe, skal du (og dem, der deltager) have et aktivt Xbox Live Gold-abonnement og være logget på med det gamertag, der er knyttet til dette abonnement.

Hvis du har problemer med at deltage i eller starte en gruppe, skal du se under Du kan ikke skifte til gruppechat på Xbox One.

Du kan starte en gruppe på flere måder.

Inviter en person fra din venneliste

1. Gå tilbage til Start-skærmen, og tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Start.
  2. Vælg den ven, du vil danne en gruppe med, under Venner og klubber.
  3. Vælg Inviter > Inviter til en gruppe på din vens gamerkort.

Nu kan du se din gruppe i guiden.

Deltag i en gruppe, som dine venner allerede er med i

1. Gå tilbage til Start-skærmen, og tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Start.
  2. Vælg den ven, du vil danne en gruppe med, under Venner og klubber.
  3. Vælg Deltag > Deltag i gruppen på din vens gamerkort.

Start din egen gruppe, og inviter flere venner

1. Gå tilbage til Start-skærmen, og tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Start.
  2. Vælg Start en gruppe under Grupper.
  3. Vælg Inviter venner.
  4. Vælg dem, du gerne vil have med i din gruppe, på listen Venner. Der vises en markering ud for de venner, du har valgt.
  5. Tryk på Menuknappen  på controlleren.

Chat med eller skriv til personer i din gruppe

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg Start en gruppe under Grupper.
  3. Hvis du bruger hovedtelefoner, bør du kunne chatte med dine venner. Hvis du vil skrive beskeder, skal du rulle til venstre og vælge Vis tekstchat. Hvis du vil gå tilbage til at chatte med dine venner i et spil, skal du vælge Skift til spilchat.
  4. Hvis du har valgt Vis tekstchat, skal du vælge Ny meddelelse og skrive din meddelelse.

Bemærk! Hvis du har problemer med at høre dine venner, eller dine venner ikke kan høre dig, skal du se siden Løsning af problemer med spil for flere spillere på Xbox One.