Del denne side

Sådan kan du se dine venners aktiviteter på Xbox One

Du kan se dine venners seneste aktiviteter via fanen Communities. Du kan også når som helst se deres aktiviteter ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen på controlleren og derefter vælge Venner og klubber. Hvis du vil se mere af aktivitetsoversigten for en enkelt ven, skal du vælge vennens gamertag og derefter vælge Se profil.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan kan du se dine venners aktiviteter på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side