Inviter nogen til at være med i en klub

Sådan inviterer du en ven til at være med i en klub:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg Venner og klubber, og vælg derefter en klub på listen.
  2. Vælg Inviter nogen.
  3. Vælg et gamertag på din venneliste, og tryk derefter på Menu-knappen for at sende invitationen.

Sådan inviterer du andre personer til at være med i en klub:

1. Gå til en persons profil.
  2. Gå til fanen Information, og vælg Inviter > Inviter til klub.
  3. Vælg en klub på listen.

Hvis du er klubejer eller -administrator, skal du gøre følgende for at invitere personer, der beder om at blive medlem af din klub:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg Venner og klubber, og vælg derefter en klub på listen.
  2. Vælg fanen Administrer, og vælg derefter Anmodning om invitation og anbefalinger.
  3. Hvis du vil invitere en person til klubben, skal du vælge et gamertag og derefter vælge Inviter.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du får vist klubinvitationer, i Bliv medlem af en klub.