Bliv medlem af en klub

Se videoen Bliv medlem af en klub

Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

1. Gå til Start, vælg Community, og vælg derefter Klubber på Xbox.
  2. Gennemse de udvalgte klubber, eller vælg Find en klub for at søge efter en klub.
  3. Vælg en klub.
  4. Vælg Anmod om invitation under Information. Ejeren og administratorerne får besked om, at du gerne vil være medlem.

Når en klub accepterer din anmodning, bliver du medlem, og klubben vises i området Venner og klubber i guiden.

Du kan se efter invitationer til klubber, skal du gå til Klubber på Xbox (se trin 1). Når du modtager invitationer til klubber, vises de under Dine invitationer til klubber. Vælg Acceptér invitation under den klub, du vil deltage i.

Du kan også se efter invitationer til klubber ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen , vælge Notifikationer og derefter vælge notifikationen.