Alt om Kikker efter gruppe på Xbox

Introduktion til Kikker efter gruppe på Xbox One og i appen Xbox
Få mere at vide om Kikker efter gruppe, og hvordan du finder ligesindede spillere i Xbox-communityet.

Sådan bruger du Kikker efter gruppe
Få mere at vide om forskellige måder at bruge Kikker efter gruppe på.

Sådan starter du en gruppe på Xbox One
Se, hvordan du starter en gruppe på din Xbox One-konsol.

Sådan opretter du et Kikker efter gruppe-indlæg
Få mere at vide om, hvordan du opretter en gruppe ved hjælp af Kikker efter gruppe, så du kan finde andre til et spil for flere spillere.

Sådan føjer du tags til et Kikker efter gruppe-indlæg
Få mere at vide om tags til Kikker efter gruppe, og hvordan du føjer dem til et indlæg.

Sådan bekræfter du spillere til dit Kikker efter gruppe-indlæg
Se, hvordan du bekræfter eller afviser spillere i dit Kikker efter gruppe-indlæg.

Saml de bekræftede spillere i en gruppe ved hjælp af Kikker efter gruppe
Få at vide, hvordan du samler de spillere, der reagerer på dit Kikker efter gruppe-indlæg, i en gruppe.

Sådan skriver du et svar til et Kikker efter gruppe-indlæg
Få at vide, hvordan du svarer på et Kikker efter gruppe-indlæg.

Skift privatlivsindstillinger for Kikker efter gruppe
Se, hvordan du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger for Xbox Live for Kikker efter gruppe.

Rapportér et Kikker efter gruppe-indlæg
Se, hvordan du kan rapportere upassende indhold eller adfærd, der er tilknyttet et Kikker efter gruppe-indlæg.