Adgangskode kræves stadig efter ændring af mailadresse og logonindstillingen "Ingen barrierer" på Xbox One

På denne side kan du læse, hvad du skal gøre, hvis du stadig bliver bedt om at angive din adgangskode på din Xbox One-konsol, efter at du har ændret dit primære alias (din mailadresse) til din Microsoft-konto og valgt logonindstillingen "Ingen barrierer" på din konsol.

Løsning

Hvis du stadig ikke kan logge på efter 48 timer uden at angive din adgangskode, skal du fjerne din profil fra konsollen og tilføje den igen:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Logon, sikkerhed og adgangsnøgle under Konto.
  5. Vælg Fjern mig fra denne Xbox, og bekræft dit valg ved at vælge Fjern min konto.
  6. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  7. Vælg Log på.
  8. Rul ned, og vælg din konto for at logge på. Vælg Tilføj ny.
  9. Log på med din nye mailadresse og adgangskode.
  10. Gentag trin 1-4 for at gå tilbage til Logon, sikkerhed og adgangsnøgle.
  11. Vælg Skift mine logon-og sikkerhedsindstillinger.
  12. Vælg Ingen barrierer.