Del et opslag i en klubs aktivitetsfeed

Klubber er steder, hvor du kan mødes med andre fra Xbox-communityet. Her kan du f.eks. se, hvad de andre klubmedlemmer laver, i klubbens aktivitetsfeed. Du kan poste opslag med dine tanker, skrive kommentarer, vise, hvad du synes godt om, og meget mere.

Hvor finder jeg en klubs aktivitetsfeed?

1. Gør et af følgende:
    • Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Venner og klubber, og vælg derefter en klub på listen.
    • Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Start, vælg fanen Community, og vælg derefter Klubber på Xbox. Gennemse de udvalgte klubber, eller vælg Find en klub for at søge.
  2. Vælg fanen Aktivitetsfeed.

Hvad vises der i en klubs aktivitetsfeed?

• Nye gameklip eller skærmbilleder, som medlemmerne har tilføjet.
  • Gennemførelser, som medlemmerne har låst op.
  • Tekst, som medlemmerne har postet.

Hvem kan se en klubs aktivitetsfeed? Hvis det er en offentlig klub, kan alle se, hvad der står i klubbens aktivitetsfeed. Hvis det er en privat eller skjult klub, er det kun medlemmerne, der kan se det.

Hvem kan poste opslag i en klubs aktivitetsfeed? Det er op til klubejeren, men som standard kan alle medlemmer slå noget op. Hvis du er klubejer, og du vil ændre indstillingerne for, hvem der kan poste opslag:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Venner og klubber, og vælg derefter en klub på listen.
  2. Vælg fanen Administrer, og vælg derefter Klubindstillinger.
  3. Vælg Hvem kan poste i feedet?, og vælg en af mulighederne.