Anbefal nogen til en klub

Hvis du er medlem af en andens klub, kan klubben muligvis give dig lov til at anbefale venner.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg Venner og klubber, og vælg derefter en privat eller skjult klub på listen.
  2. Vælg Anbefal nogen.
  3. Vælg et gamertag, og tryk derefter på Menu-knappen for at sende anbefalingen.

Hvis klubbens ejer eller administratorer har det ok med din anbefaling, sender de din ven en invitation til at deltage i klubben. Få flere oplysninger om, hvordan du ser klubinvitationer, ved at gå til Bliv medlem af en klub.