Omdøb en klub

Hvis du vil give din klub et nyt navn, kan du omdøbe den én gang. Husk på, at andre kan søge efter navnet på offentlige og private klubber, så sørg for at finde på et godt navn!

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg Venner og klubber, og vælg derefter en klub på listen.
  2. Vælg Tilpas, og vælg derefter klubbens navn øverst på siden.
  3. Vælg feltet for at åbne tastaturet, skriv et navn, og tryk derefter på Menu-knappen  for at tjekke, om det er tilgængeligt. (Hvis navnet er tilgængeligt, vises der et tjekmærke i feltet).
  4. Vælg Ja ud for promptteksten.