Rapportér upassende adfærd eller indhold i en klub

Når et klubmedlem overtræder klubbens regler (de ligger på klubbens informationsside), bør medlemmerne rapportere om dette medlem til klubbens administrator eller til Xbox Live-gruppen for Politikker og Håndhævelse. Ved at rapportere dårlig opførsel eller upassende indhold i en klub kan klubmedlemmerne hjælpe administratoren med at gøre klubben til et sjovt sted for alle.

Sådan rapporterer (anmelder) du et klubmedlem:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Venner og klubber, og vælg derefter en klub på listen.
  2. Vælg fanen Medlemsliste, vælg et gamertag (eller skriv det i søgefeltet, og vælg det derefter), og vælg så Mere > Rapportér.
  3. Vælg en årsag på listen, og vælg derefter Rapportér.

Sådan rapporterer du om upassende indhold i klubbens aktivitetsfeed:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Venner og klubber, og vælg derefter en klub på listen.
  2. Vælg fanen Aktivitetsfeed, og vælg derefter det upassende indhold.
  3. Flyt markøren til gamertagget, og vælg derefter Indstillinger > Rapportér.
  4. Vælg Klubadministrator eller Xbox Live-gruppen for Politikker og Håndhævelse, og vælg derefter Rapportér.

Sådan rapporterer du et chatemne eller en chatmeddelelse i klubchatten:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Venner og klubber, og vælg derefter en klub på listen.
  2. Vælg fanen Chat, vælg chatemnet eller -meddelelsen, og vælg derefter Rapportér.
  3. Vælg Klubadministrator eller Xbox Live-gruppen for Politikker og Håndhævelse, og vælg derefter Rapportér.

Sådan rapporterer du en klub:

1. Gør et af følgende:
    • Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Venner og klubber.
    • Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Start, vælg fanen Community, og vælg derefter Klubber på Xbox. Gennemse de udvalgte klubber, eller vælg Find en klub for at søge.
  2. Vælg en klub på listen.
  3. Når du er i en klub, skal du vælge fanen Rapportér og derefter vælge Rapportér igen for at bekræfte.