Rapportér et Kikker efter gruppe-indlæg

Hvis der er upassende indhold eller adfærd, der er tilknyttet en persons Kikker efter gruppe-indlæg, bør spillerne rapportere det til teamet for håndhævelse af politik på Xbox Live.

Sådan rapporterer du et Kikker efter gruppe-indlæg:

1. Dobbelttryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Grupper > Kikker efter gruppe.
  2. Vælg et spil.
  3. Vælg Kikker efter gruppe-indlægget, og vælg derefter Rapportér dette indlæg.
  4. Vælg en årsag på listen, og vælg derefter Rapportér.