Svar på et Kikker efter gruppe-indlæg

Når du gennemser Kikker efter gruppe, får du vist annoncer, hvor der søges efter spillere, som er oprettet af Xbox-communityet. Det er en nem måde at samle spillere, som har de samme mål og interesser.

Sådan svarer du på et Kikker efter gruppe-indlæg:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg Grupper, og vælg derefter Kikker efter gruppe.
  2. Vælg et spil på listen (du får vist spilhubben for spillet).
  3. Gennemse eller søg efter indlæg i Kikker efter gruppe. Skriv tags eller søgeordene i feltet for at indsnævre din søgning.
  4. Vælg et indlæg, der interesserer dig, og vælg derefter Jeg er interesseret.

Den person, der har oprettet indlægget (værten), skal bekræfte dig, før du bliver inviteret til at deltage i gruppen. Gør et af følgende for at se, om værten har bekræftet dig:

• Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg Meddelelser, vælg meddelelsen, og vælg Start. Dit gamertag bør nu blive vist på listen Bekræftet i Kikker efter gruppe-indlægget.
  • Du kan få vist afventende indlæg ved at trykke på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælge Grupper og derefter vælge Kikker efter gruppe-indlægget.

Når du er blevet bekræftet, bør du modtage en gruppeinvitation omkring det tidspunkt, der er angivet i indlægget.