Send talemeddelelser eller sms'er på Xbox One

Det er nemt at sende talemeddelelser og sms'er til dine venner med Meddelelser på Xbox One. Du kan sende meddelelser til venner, personer, som du har spillet med for nylig, eller andre personer, der har gamertags.

Send meddelelser til venner

Sådan sender du meddelelser til en af dine venner via Xbox One:

1. Log på Xbox Live.
  2. Tryk på Xbox-knappen på din trådløse Xbox One-controller.
  1. Gå til Venner og klubber, og vælg Venner online.
  2. Markér vennens gamertag, og tryk derefter på A-knappen på controlleren.
  3. Vælg Send, og vælg derefter Meddelelse for at sende en sms, eller vælg mikrofonikonet for at sende en talemeddelelse.
  4. Skriv eller optag din meddelelse.
  5. Vælg Send, når du er færdig.

Bemærk! Hvis du bruger SmartGlass på en smartphone, kan du hurtigt skrive sms'er.

Send meddelelser til andre personer

Sådan sender du meddelelser til andre personer, f.eks. en, som du har spillet med for nylig:

1. Gå til Venner og klubber, og vælg Venner online.
  2. Vælg Skift visning. Her kan du se en liste over spillere ved at vælge Venner, Favoritter, Følgere, Seneste spillere eller Spil.
  3. Markér et gamertag, og tryk på A-knappen på din controller.
  4. Vælg Send, og vælg derefter Meddelelse for at sende en sms, eller vælg mikrofonikonet for at sende en talemeddelelse.
  5. Skriv eller optag din meddelelse.
  6. Vælg Send, når du er færdig.

Send meddelelser til personer, der ikke er på din liste med venner eller favoritter

Hvis du vil sende meddelelser til en person, der ikke er på din liste med venner eller favoritter, skal du kende denne persons gamertag.

1. Gå til Venner og klubber, og vælg Venner online.
  2. Vælg Find en person.
  3. Angiv gamertagget for den spiller, du vil finde, og tryk derefter på Enter.
  4. Vælg gamertagget, og tryk på A-knappen på din controller.
  5. Vælg Send, og vælg derefter Meddelelse for at sende en sms, eller vælg mikrofonikonet for at sende en talemeddelelse.
  6. Skriv eller optag din meddelelse.
  7. Vælg Send, når du er færdig.