Chat med andre personer i klubben

Klubber er ikke kun sociale mødesteder for folk i Xbox-communityet. De kan også med fordel bruges af spillere, der f.eks. vil organisere spilsessioner og tale strategi. Hvis du har lyst til at tale med nogen, kan du se, hvad medlemmerne taler om i klubchatten.

Hvem kan se klubchatten? Hvis det er en offentlig klub, kan alle se, hvad der sker i klubbens chat. Hvis det er en privat eller skjult klub, er det kun medlemmerne, der kan se det.

Hvem kan chatte i en klub? Det er op til klubejeren. Hvis det er dig, og du vil ændre, hvem der kan chatte:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg Venner og klubber, og vælg derefter en klub på listen.
  2. Vælg fanen Administrer, og vælg derefter Klubindstillinger.
  3. Vælg Hvem kan chatte?, og vælg derefter en af mulighederne.