Overfør ejerskab til en klub

Hvis du vil give din klub til en anden, kan du overføre ejerskabet til en af klubadministratorerne.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg Venner og klubber, og vælg derefter en klub på listen.
  2. Vælg fanen Administrer, og vælg derefter Klubindstillinger > Overfør ejerskab.
  3. Vælg et gamertag, og vælg derefter Ja.

Når du har overført ejerskabet, er du ikke længere ejeren, men du får status som klubadministrator.