Hvordan kommer jeg i gang med at bruge Kikker efter gruppe?

Se videoen Find spillere med Kikker efter gruppe

Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

• Fra guiden: Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Grupper > Kikker efter gruppe.
  • Fra spilhub: Marker et element, og tryk på Menu-knappen  på din controller, vælg Spilhub, og vælg derefter fanen Kikker efter gruppe.
  • Fra en klub, du er medlem af: Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Venner og klubber, vælg derefter en klub på listen, og vælg derefter fanen Kikker efter gruppe.
  • Fra en klub, du besøger: Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Start, vælg fanen Gruppe, og vælg Klubber på din Xbox. Gennemse de udvalgte klubber, eller vælg Find en klub for at søge. Vælg en klub, og vælg derefter fanen Kikker efter gruppe.

Du skal muligvis ændre dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger, før du kan bruge funktionen Kikker efter gruppe.

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Indstillinger > Alle indstillinger.
  2. Vælg Konto > Privatlivs- og onlinesikkerhed.
  3. Vælg Xbox Live-privatliv > Vis detaljer og tilpas > Kommunikation og multiplayer.
  4. Vælg Alle under Andre kan kommunikere med stemme, tekst eller invitationer.