Få vist dine Xbox One-venner på din Xbox 360-venneliste

Med Xbox One er en ven en person, du føjer til din venneliste. Du kan tilføje nye venner på Xbox One, uden at de først sender en invitation til vennelisten.

Når du logger på en Xbox One-konsol, vises dine Xbox 360-venner automatisk på din venneliste og på din liste med følgere. Hvis du accepterer en ny invitation til vennelisten, der er sendt fra en Xbox 360-konsol, vises denne bruger som en ven OG en følger på Xbox One. Hvis du imidlertid har tilføjet en ven på Xbox One, vises denne ven ikke automatisk på din Xbox 360-liste. Hvis du vil spille med denne ven på din Xbox 360, skal du sende en invitation til vennelisten fra din Xbox 360-konsol. Når brugeren accepterer invitationen, vises han eller hun på din venneliste på begge dine konsoller.