Hvad er klubejere og -administratorer?

En klubejer er den person, som opretter en klub (eller som får en klub overdraget). Ejeren er med til at sikre, at klubben er et sikkert og behageligt sted for alle. Ejeren sender invitationer, justerer indstillinger, sletter upassende indhold og administrerer medlemskaber. Klubejere kan også invitere klubmedlemmer til at være administratorer, som kan hjælpe med den daglige administration af klubben.

En klubadministrator er en dørvagt i klubben – det er første forsvarslinje mod nettrolde, chikane og anden uacceptabel opførsel. Klubadministratorerne sørger for, at reglerne for klubben bliver overholdt. Disse regler vises som regel på siden med oplysninger om klubben som tags (f.eks. "Tal pænt til hinanden") og i sektionen "Om denne klub". Administratorer kan invitere personer til klubben, slette upassende indhold og ændre en persons medlemsstatus.