Vi introducerer klubber til Xbox One og Xbox-appen

Se videoen Klubber og Kikker efter gruppe

Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Klubber er onlinemødesteder, der oprettes af Xbox-communityet, hvor man kan spille og mødes med andre. Bliv medlem af de klubber, der interesserer dig, eller opret en ny klub (du bestemmer helt selv). Spil de spil for flere spillere, du bedst kan lide, del, og chat – alt sammen i klubben.

Og du kan nemt tage kluboplevelsen med dig på tværs af dine enheder. Hvis du bruger en eller flere klubber i Xbox-appen, kan du simpelthen fortsætte, hvor du slap, på Xbox One – eller omvendt.