Vi introducerer Kikker efter gruppe til Xbox One og Xbox-appen

Se videoen Klubber og Kikker efter gruppe

Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Tænk på Kikker efter gruppe som en opslagstavle, hvor spillere søger efter andre spillere. Du kan bruge funktionen til at finde spillere på Xbox Live, som har de samme mål og interesser. Søg efter indlæg, der er oprettet af Xbox-communityet, og svar på dem, du synes virker interessante. Du kan også oprette dit eget indlæg, og når der er nok spillere, kan du samle dem i en gruppe og spille!

Og du kan nemt tage dine Kikker efter gruppe-aktiviteter med dig på tværs af dine enheder. Hvis du bruger Kikker efter gruppe på Xbox-appen, kan du simpelthen fortsætte dine aktiviteter, hvor du slap, på Xbox One – eller omvendt.