Brug delingsfunktionerne til Xbox Live Gold på Xbox One

Video: Del spil og Gold på din hjemme-Xbox

Se videoen Del spil og Gold på din hjemme-Xbox. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Oversigt

Her kan du se, hvordan Xbox Live Gold-abonnenter kan få flere fordele ved deres Gold-abonnement og få adgang til multiplayerspil, Game DVR og Smart Match.

• Hjemme: Konfigurer din Xbox One-konsol derhjemme, så alle, der bruger den, kan spille multiplayerspil, selvom du ikke er hjemme eller logget på konsollen. Angiv din Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox. Du kan se, hvordan du gør det, i Sådan angiver du en Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox.
  • På farten: Log på, når du er hjemme hos en ven, hvor alle kan spille multiplayerspil, når du er logget på.

Derhjemme med Xbox One

Som Xbox Live Gold-abonnent kan du dele fordelene ved Xbox Live Gold med andre, når de bruger din Xbox One-konsol hjemme hos dig. Venner og familie kan ganske enkelt oprette deres egne konti og gamertags på konsollen, hvilket giver dem mulighed for at spille Xbox Live-multiplayerspil online.

Kommer dine venner eller familiemedlemmer, der har deres egne gamertags, over for at spille? Det er ikke noget problem. De kan logge på og spille multiplayerspil online, selvom du logger af.

Hjemme hos en ven med Xbox One

Når du er hjemme hos en ven, vil du kunne spille multiplayerspil på din vens Xbox One-konsol, selvom din ven ikke er Xbox Live Gold-abonnent. Når du logger på med din Xbox Live Gold-konto, kan alle, der bruger konsollen, få adgang til multiplayerspil, så længe du er logget på.

Hvad betyder Home Gold for Xbox One-oplevelsen?

Med Xbox One har alle i dit hjem en personlig konto, så de kan få fantastiske og personlige oplevelser. Det er en af grundene til, at vi har skabt Home Gold. Det betyder, at du har din helt egen konto og dit helt eget gamertag. Du behøver ikke at dele dit gamertag i forbindelse med multiplayerspil med andre i dit hjem, og anbefalinger til dine børn behøver ikke at blive vist ved siden af anbefalinger til de voksne i familien. Det betyder også, at du kan introducere dine venner for nye spil og spille multiplayerspil med dem, når de er på besøg. Når du køber et Xbox Live Gold-abonnement, kan flere personer bruge de bedste fordele ved Xbox Live Gold på din Xbox One uden ekstra omkostninger.