Håndter betalingsmåder

Følg disse trin for at skifte land eller område i dine indstillinger for faktureringskontaktoplysninger til dit Xbox Live-medlemskab.
Udfør disse trin, når du vil opdatere den betalingsmåde, der er knyttet til dit Xbox Live-medlemskab.
Udfør disse trin, når du vil ændre den betalingsmåde, der er knyttet til dit Xbox Live-medlemskab.
Her kan du få hjælp, hvis du har brug for at tilføje, opdatere eller fjerne en betalingsmåde på din Xbox LIVE-konto, eller hvis du vil slå automatisk fornyelse fra for din konto eller opsige dit Xbox LIVE-medlemskab.
Få at vide, hvordan du føjer et nyt kreditkort eller en PayPal-konto til dine betalingsmåder på Xbox Live.
Vil du bruge din PayPal-konto som betalingsmetode på Xbox LIVE? Se, om denne mulighed er tilgængelig i dit område, og find ud af, hvordan du gør det.
Få at vide, hvordan du tilføjer, ændrer eller fjerner kreditkort, der er knyttet til dit Xbox Music Pass.

Supportressourcer