Log på
Del denne side

Administrer betalingsmåder

Log på din konto for at administrere dine betalingsmåder til Xbox Live nu.
Følg disse trin for at skifte land eller område i de faktureringsoplysninger, der er tilknyttet dit Xbox Live-medlemskab.
Få at vide, hvordan du tilføjer en ny betalingsmåde og overfører din saldo, hvis din betaling afvises.
Her kan du få hjælp, hvis du vil opsige dit Xbox Live-medlemskab eller dit Xbox Music Pass, slå automatisk fornyelse fra for din konto eller fjerne en betalingsmåde fra din konto.
Få at vide, hvordan du opdaterer eller ændrer betalingsmåder for børnekonti på Xbox Live.
Få at vide, hvordan du kan bruge din PayPal-konto som betalingsmåde på Xbox Live.
Se, hvordan du administrerer dine betalingsmåder på din Xbox One-konsol. Se, hvordan du tilføjer, fjerner eller ændrer en betalingsmåde.
Følg disse trin for at administrere dine betalingsmåder fra din Xbox 360-konsol.
Få at vide, hvordan du kan undgå at få opkrævninger for uautoriserede køb på din Xbox One-konsol ved at oprette separate Microsoft-konti for de personer, der bruger din konsol.

Supportressourcer