Håndter betalingsmåder

Manage your Xbox Live payment options and edit, add, or remove a credit card.
Følg disse trin for at skifte land eller område i dine indstillinger for faktureringskontaktoplysninger for dit Xbox Live-medlemskab.
Udfør disse trin, når du vil opdatere den betalingsmåde, der er knyttet til dit Xbox Live-medlemskab.
Udfør disse trin, når du vil ændre den betalingsmåde, der er knyttet til dit Xbox Live-medlemskab.
Få at vide, hvordan du tilføjer en ny betalingsmetode og overfører din saldo, hvis din betaling afvises.
Her kan du få hjælp, hvis du har brug for at tilføje, opdatere eller fjerne en betalingsmåde på din Xbox LIVE-konto, eller hvis du vil slå automatisk fornyelse fra for din konto eller opsige dit Xbox LIVE-medlemskab.
Få at vide, hvordan du føjer et nyt kreditkort eller en PayPal-konto til dine betalingsmåder på Xbox Live.
Vil du bruge din PayPal-konto som betalingsmetode på Xbox LIVE? Se, om denne mulighed er tilgængelig i dit område, og find ud af, hvordan du gør det.
Få at vide, hvordan du tilføjer, ændrer eller fjerner kreditkort, der er knyttet til dit Xbox Music Pass.

Supportressourcer