Xbox Music

Funktioner

Få at vide, hvordan du synkroniserer din musik med skyen.
Med Xbox Music Pass får du ubegrænset adgang til millioner af sange. Du kan streame eller downloade alt det, du vil. Lyt til musik på din pc, tablet, telefon eller Xbox-konsol.
Lyt til musik fra en lang række kilder og bærbare enheder på Xbox 360-konsollen.
Hvis du er selvstændig musiker eller kunstner, kan du lære, hvordan du sælger din musik i Xbox Music Store.
Få at vide, hvordan du bruger Xbox Music-skyen.
Lyt til musik og stream musik på Xbox 360 med Xbox Music-appen. Med et Xbox Music Pass (tidligere Zune Music Pass) kan du streame tusindvis af sange.

Supportressourcer