Download, flyt eller slet din Xbox Live-profil

Oversigt

Hvis du har flere end én Xbox 360-konsol, eller du ønsker at spille hjemme hos en ven, kan det være en fordel at overføre din Xbox Live-profil til flere konsoller.

Hent din Xbox Live-profil

Du ønsker måske at hente din Xbox Live-spillerprofil i følgende situationer:

• Når du vil bruge dit Xbox Live-gamertag på en anden konsol.
  • Hvis du har en Zune-konto, en Games for Windows-konto eller en Windows 8 Microsoft-konto (hent din eksisterende konto i stedet for at oprette en ny).
  • Hvis du utilsigtet er kommet til at slette dit Xbox Live-gamertag fra konsollen.

Du kan hente dit Xbox Live-gamertag ned på enhver konsol. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox Guide-knappen på din controller (stor X-knap midt på din controller).
  2. Vælg Download Profile.
  3. Bemærk! Får du ikke vist Download Profile? Tryk på X for at logge af din profil.

4. Angiv den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag. Hvis du ikke kan huske din Microsoft-konto eller adgangskode, kan du se under Find din Microsoft-konto eller -adgangskode.

Bemærk! "Microsoft-konto" er det nye navn på det, der plejer at blive kaldt "Windows LIVE ID". Det er den mailadresse og adgangskode, du bruger, når du logger på Microsoft-tjenester (herunder Xbox Live). Få mere at vide.

5. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto nu.

Bemærk! Hvis du har en Xbox Live-barnekonto, skal en voksen angive sine Microsoft-kontooplysninger for at hente profilen.

6. Vælg lagerenheden for din profil (f.eks. harddisk).
  7. Overførslen af profilen begynder. Når din profil er downloadet, kan du vælge, om du vil kræve angivelse adgangskoden til din Microsoft-konto for at logge på din profil.

Indstillingen Remember Password (Husk adgangskode)
picture

Indstillingen Remember Password er som standard deaktiveret. Det betyder, at du bliver bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, når du logger på med din Xbox Live-profil.

1. Lad feltet ud for Remember Password være tomt, hvis du ønsker at blive bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, når du logger på din profil på denne konsol.
  2. Bemærk! Hvis du overfører din profil til din egen konsol, kan du vælge indstillingen Remember Password, så du ikke bliver bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, når du logger på din profil.

Du kan nu logge på med dit Xbox Live-gamertag på denne konsol.

Vigtigt! Hvis du har overført din profil til en anden konsol, og du valgte indstillingen Husk adgangskode, kan du fjerne adgangskoden eksternt, så ingen andre kan få adgang til din profil på den anden konsol. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du gør dette, under Beskyt din Xbox Live-profil med adgangskode.

Flytning af din profil til en anden konsol

Hvis du ikke vil overføre din profil til en anden konsol ved hjælp af ovenstående trin, kan du flytte den til en anden konsol ved hjælp af et USB-flashdrev eller en Xbox 360-hukommelsesenhed. Sådan gør du:

1. Tilslut et USB-flashdrev eller en Xbox 360-hukommelsesenhed (kun original Xbox 360-konsol) til konsollen.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter Storage.
  3. Vælg All Devices.
  4. Vælg Gamer Profiles, og vælg derefter din gamerprofil.
  5. Vælg Move.
  6. Vælg den USB-lagerenhed eller hukommelsesenhed, du vil flytte profilen til.
  7. Fjern USB-flashdrevet eller hukommelsesenheden fra konsollen, og flyt den/det til en anden konsol.

Hvis du bruger profilen for første gang på en konsol, bliver du bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto for at logge på.

Vigtigt! Hvis du flytter din profil til en anden konsol, bliver du bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto. Det krav om adgangskode har til hensigt at beskytte din konto, hvis din lagerenhed mistes eller stjæles. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du beskytter din profil, under Beskyt din Xbox Live-profil med adgangskode.

Når du er færdig med at spille på din vens konsol, skal du tage USB-flashdrevet eller hukommelsesenheden med dig og sætte den/det i din konsol. Hvis du vil flytte din profil tilbage til din harddisk, skal du gå tilbage til Settings, Storage.

Slet en gamerprofil

Du kan slette de profiler, du ikke længere bruger, fra konsollen. Sådan gør du:

1. Gå til Settings, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg All Devices.
  4. Vælg Gamerprofiler.
  5. Vælg det gamertag, du vil slette.
  6. Vælg Delete.
  7. Vælg en af følgende:
    • Vælg Delete Profile Only. Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares.
    • Vælg Slet profil og elementer for at slette profilen og de tilknyttede gemte spil og gennemførelser.