Sådan tilslutter du en trådløs Xbox 360-netværksadapter

Oversigt

I denne artikel beskrives den trådløse netværksadapter til Xbox 360, og du får at vide, hvordan du kan tilslutte den.

Løsninger

Om den trådløse Xbox 360-netværksadapter

Den trådløse N-netværksadapter til Xbox 360 er kompatibel med både den oprindelige Xbox 360-konsol og Xbox 360 S-konsollen. Hvis du tilslutter adapteren til en Xbox 360 S-konsol, deaktiveres den interne trådløse N-funktion på konsollen. (Hvis dit trådløse adgangspunkt er placeret langt fra konsollen, kan det forbedre signalstyrken og båndbredden, hvis du bruger en ekstern adapter).
picture

Sådan tilslutter du den trådløse Xbox 360-netværksadapter

Benyt følgende fremgangsmåde for at tilslutte den trådløse Xbox 360-netværksadapter til din Xbox-konsol:

1. Tilslut den trådløse Xbox 360-netværksadapter bag på din Xbox 360-konsol ved at trykke plastiktapperne på adapteren på plads i hullerne bag på konsollen.

Bemærk! Xbox 360 S-konsollen har ikke disse huller, fordi konsollen har en intern trådløs funktion. I nogle tilfælde giver den trådløse N-netværksadapter imidlertid en bedre rækkevidde og båndbredde end den interne trådløse funktion på Xbox 360 S-konsollen. Hvis du bruge den trådløse N-netværksadapter med Xbox 360 S-konsollen, skal du slå fødderne på adapteren ud, så adapteren kan placeres på eller ved siden af konsollen.

picture
  1. Tilslut USB-kablet til USB-porten bag på konsollen.
picture

Bemærk! Hvis du bruger en trådløs adapter og en Kinect-sensor, skal du bruge forlængerkablet til den trådløse adapter, der fulgte med Kinect-sensoren, til at slutte den trådløse adapter til en USB-port på forsiden af konsollen.

picture
  1. Rejs antennen op.
picture
  1. Hvis der er tilsluttet et netværkskabel bag på konsollen, skal du fjerne det.
  2. Konfigurer de trådløse indstillinger på konsollen. Du kan finde flere oplysninger i Sådan konfigurerer du trådløse indstillinger på din Xbox 360-konsol.