"Setup error - There is a problem with the installation of Windows XP Media Center Edition 2005"

Problem

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du prøver at installere et program til Xbox 360 Media Center Extender i Windows XP Media Center Edition 2005 med Service Pack 3 (SP3):

Setup Error
There is a problem with the installation of Windows XP Media Center Edition 2005. Uninstall the update to Media Center Edition 2005 and then re-install the update from the Windows Update website. Then run the Xbox 360 Setup again.

Denne fejl kan forekomme, hvis der mangler en post i registreringsdatabasen. Når du installerer et program til Xbox 360 Media Center Extender, søger programmet efter posten i registreringsdatabasen. Hvis registreringsdatabasenøglen mangler, bliver programmet ikke installeret.

Bemærk! Denne fejl kan ikke forekomme, hvis følgende betingelser er sande:

Løsning

For at løse dette problem skal du kontrollere, at registreringsdatabaseposten findes på computeren, der kører Windows XP Media Center Edition. Dette gør du ved at benytte én af følgende fremgangsmåder:

Metode 1: Opdater Windows XP Media Center Edition

Installer pakken Opdatering til Windows XP (KB895961), og prøv derefter at installere programmet igen.

Metode 2: Fjern Windows XP SP3 midlertidigt

Udfør disse trin på den computer, der kører Windows XP Media Center Edition, for at fjerne Windows XP SP3 midlertidigt:

1. Klik på Start, og klik derefter på Kør.
  2. Kopiér og indsæt derefter (eller skriv) følgende kommando i feltet Åbn, og tryk derefter på Enter:
    appwiz.cpl

1. Klik på Windows XP SP3 på listen Programmer, der er installeret i øjeblikket, og klik derefter på Fjern.
    2. Følg vejledningen for at fuldføre afinstallationen af Windows XP SP3.
  3. Genstart computeren.
  4. Installer programmet til Xbox 360 Media Center-extender.
  5. Geninstaller Windows XP SP3.

Metode 3: Tilføj registreringsdatabaseposten automatisk eller manuelt

Tilføj registreringsdatabasenøglen automatisk

Du kan løse dette problem automatisk ved at køre den automatiske Fix it-fil. Klik på Kør i dialogboksen Filoverførsel, og følg derefter trinene i guiden.

Bemærkninger

• Denne guide findes muligvis kun på engelsk, men den automatiske reparation fungerer også for andre sprogversioner af Windows.
  • Hvis du ikke er på den computer, der har problemet, kan du gemme Fix it-løsningen på et flashdrev eller på en cd og derefter køre den på den computer, der har problemet.

Prøv at installere programmet igen, når du har udført trinene i guiden. Hvis programmet ikke installeres, skal du prøve en af de andre metoder eller kontakte support.

Tilføj registreringsdatabasenøglen manuelt

Vigtigt! Denne sektion, metode eller opgave indeholder trin, der viser, hvordan du kan ændre registreringsdatabasen. Der kan imidlertid opstå alvorlige problemer, hvis du ændrer registreringsdatabasen på en forkert måde. Du skal derfor sørge for, at du følger disse trin omhyggeligt. Du er bedre beskyttet, hvis du sikkerhedskopierer registreringsdatabasen, inden du ændrer den. På den måde kan du gendanne registreringsdatabasen, hvis der opstår problemer. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner registreringsdatabasen, i følgende artikel i Microsoft Knowledge Base: Sådan sikkerhedskopieres og gendannes registreringsdatabasen i Windows X.

Udfør disse trin for at afhjælpe dette problem:

1. Klik på Start, og klik derefter på Kør.
  2. Kopiér og indsæt derefter (eller skriv) følgende kommando i feltet Åbn, og tryk derefter på Enter:
    reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\HotFix\KB895961" /v Installed /t REG_DWORD /d 1 /f

Bemærk! Prøv at installere programmet igen, når du har udført trinene i guiden. Hvis programmet ikke installeres, skal du prøve en af de andre metoder eller kontakte Microsoft Support.