Sådan konfigurerer du trådløse indstillinger på Xbox 360-konsollen

Oversigt

Denne artikel beskriver, hvordan du konfigurerer de trådløse indstillinger på Xbox 360-konsollen. Når du har konfigureret de trådløse indstillinger, kan du oprette forbindelse til internettet og Xbox Live (hvis du har adgang til et trådløst netværk).

Løsninger

Hvilken konsol har du?

Xbox 360 E-konsol
picture
Xbox 360 S-konsollen Den originale Xbox 360-konsol
picture picture

Xbox 360 E-konsol

Der er indbygget Wi-Fi i Xbox 360 E-konsollen. Hvis du har et trådløst netværk, har du ikke brug for andet.

Xbox 360 E-konsollens indbyggede Wi-Fi-kommunikation med en trådløs router.
picture

Bemærk! Du kan bruge en trådløs Xbox 360-netværksadapter sammen med Xbox 360 E-konsollen. Hvis din trådløse router ikke er placeret i nærheden af konsollen, kan en trådløs netværksadapter muligvis forbedre signalstyrken. Når du slutter en trådløs Xbox 360-netværksadapter til en Xbox 360 E-konsol, bruger konsollen automatisk den trådløse adapter i stedet for det indbyggede Wi-Fi.

Xbox 360 S-konsollen

Der er indbygget Wi-Fi i Xbox 360 S-konsollen. Hvis du har et trådløst netværk, har du ikke brug for andet.

Xbox 360 S-konsollens indbyggede Wi-Fi-kommunikation med en trådløs router.
picture

Bemærk! Du kan bruge en trådløs Xbox 360-netværksadapter sammen med Xbox 360 S-konsollen. Hvis din trådløse router ikke er placeret i nærheden af konsollen, kan en trådløs netværksadapter muligvis forbedre signalstyrken. Når du tilslutter en trådløs Xbox 360-netværksadapter til en Xbox 360 S-konsol, bruger konsollen automatisk den trådløse adapter i stedet for det indbyggede Wi-Fi.

Den originale Xbox 360-konsol

Hvis du har den originale Xbox 360-konsol, skal du bruge en trådløs Xbox 360-netværksadapter til at slutte konsollen til et trådløst netværk:

Trådløs N-netværksadapter og G-netværksadapter til Xbox 360
picture

Du kan finde flere oplysninger om trådløse N-netværksadaptere og G-netværksadaptere til Xbox 360 under Sådan tilslutter du en trådløs Xbox 360-netværksadapter.

Konfigurer dine trådløse indstillinger

1. Vælg Settings fra Dashboard, og vælg derefter System.
  2. Vælg Network Settings.
  3. Hvis du bliver bedt om at vælge et trådløst netværk, skal du følge disse trin, ellers gå til trin 4:
    1. Vælg navnet på det trådløse netværk.
    2. Angiv adgangskoden til det trådløse netværk, og vælg Done. Konsollen vil automatisk forsøge at oprette forbindelse til Xbox Live.
      Bemærk! Hvis du ikke kan se navnet på det trådløse netværk, skal du vælge Advanced Options. Vælg derefter Specify Unlisted Network, og angiv navnet på det trådløse netværk. Vælg din trådløse sikkerhedstype (WEP, WPA, WPA eller No Security). Denne indstilling for sikkerhedstype skal stemme overens med sikkerhedstypen for det trådløse netværk.
    3. Vælg Configure Network.
    4. Vælg Wireless Mode under fanen Basic Settings.
      Bemærk! Hvis trådløs tilstand ikke er tilgængelig, og du bruger den sorte trådløse N-netværksadapter, skal du prøve at bruge softwareinstallationsdisken, der fulgte med adapteren.
    5. Vælg Scan for Networks.
    6. Vælg navnet på det trådløse netværk. Hvis netværket ikke findes på listen, kan du prøve følgende:
      1. Vælg Specify Unlisted Network, og angiv navnet på det trådløse netværk (også kaldet SSID (Service Set Identifier)).
      2. Vælg sikkerhed for trådløs forbindelse: WEP, WPA, WPA2 eller No Security (hvis netværket ikke har en adgangskode).
        Hvis du ikke kan oprette forbindelse til det trådløse netværk, kan du prøve at forbedre hastigheden for det trådløse signal/den trådløse forbindelse.
      3. Angiv adgangskoden til det trådløse netværk, og vælg derefter Done.
        Bemærk! Kontrollér, at du har angivet den korrekte adgangskode. Hvis du indtaster en forkert adgangskode, kan konsollen muligvis få forbindelse til det trådløse netværk, men du vil muligvis få en IP-adressefejl, når du tester Xbox Live-forbindelsen.
      4. Tryk på B på controlleren, og vælg derefter Test Xbox Live Connection.
      5. Hvis du har oprettet forbindelse til Xbox Live, får du vist dette skærmbillede:

picture
  1. Vælg Yes, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Bemærk! Se Fejlkode efter opdatering af konsollens software, hvis du får vist en fejlmeddelelse, når du forsøger at opdatere konsollens software.