Opret forbindelse fra din konsol til Xbox Live via en Windows-computer i stedet for en router

Oversigt

Hvis du vil oprette forbindelse mellem din Xbox 360-konsol og Xbox Live, og du ikke har en router, kan du tilslutte konsollen til din Windows-computer og bruge dennes internetforbindelse.

Bemærk! Hvis du har en trådløs eller kabelforbundet router, skal du se under Kabelforbindelse eller Trådløs forbindelse.

Du kan oprette forbindelse til Xbox Live på to måder uden at bruge en router.

Opret forbindelse til Xbox Live uden en router

Brug Windows Deling af internetforbindelse

Du kan bruge Windows Deling af internetforbindelse til at dele din internetforbindelse mellem din computer og din Xbox 360-konsol. Hvis du gør det, kan konsollen og computeren få adgang til internettet samtidig.

For at kunne bruge Windows Deling af internetforbindelse skal du have følgende:

• En computer, der har to netværkskort

Bemærk! De fleste bærbare computere har to netværkskort, ét til en kabelforbindelse, og ét til en trådløs forbindelse.

• Et USB-modem med mindst én Ethernet-forbindelse
  • Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8 (denne funktion understøttes ikke i Windows 7 Starter Edition).
  • Højhastighedsforbindelse
  • Et standard-Ethernet-kabel

Konfigurer Windows Deling af internetforbindelse

I følgende fremgangsmåde vises skærmbilleder fra Windows 7 og Windows 8. Fremgangsmåden er dog den samme for tidligere versioner af Windows, medmindre andet er angivet.

1. Klik på knappen Start.
  2. Skriv ncpa.cpl i feltet Søg i alle programmer og filer, og tryk derefter på ENTER.
    Windows XP: Klik på knappen Start, klik på Kør, skriv ncpa.cpl i feltet Åbn, og klik derefter på OK.
Windows 7 Windows 8
picture picture
  1. Højreklik på den netværksforbindelse, du vil dele, og klik derefter på Egenskaber. Den netværksforbindelse, du skal dele, er forbindelsen mellem din computer og dit modem, ikke forbindelsen mellem din computer og din Xbox 360-konsol.
picture
  1. Klik på fanen Deling. Vælg fanen Avanceret, hvis du bruger Windows XP.
picture
  1. Markér feltet Tillad andre brugere på netværket at oprette forbindelse gennem denne computers internetforbindelse, og klik derefter på OK.

2. Vent, indtil status for netværksforbindelsen ændres til Delt.
picture
  1. Start din webbrowser, og prøv, om du kan oprette forbindelse til internettet. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, skal du gå tilbage til trin 3 for at kontrollere, om du deler den primære internetforbindelse.
  2. Tilslut den ene ende af Ethernet-kablet til netværksporten på din computer. Tilslut den anden ende af netværkskablet til porten bag på Xbox 360-konsollen.
  3. Kontrollér, at alle netværksindstillinger er sat til Automatic på Xbox 360-konsollen.
    Her kan du se hvordan:
    Bemærk! Hvis du opretter forbindelse til et trådløst netværk, eller hvis du har angivet PPPoE-indstillinger, skal du notere indstillingerne, for du skal muligvis bruge dem senere.

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
    2. Vælg Network Settings.
    3. Vælg Wired Network, hvis du bliver bedt om det.
    4. Vælg fanen Additional Settings.
    5. Vælg Restore to Factory defaults.

4. Test Xbox Live-forbindelsen. Benyt følgende fremgangsmåde for at gøre dette:
    1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
    2. Vælg Network Settings.
    3. Vælg Wired Network, hvis du bliver bedt om det.
    4. Vælg Test Xbox Live Connection.

Fejlfinding i forbindelse med deling af internetforbindelse

Løsning 1: Sørg for, at Windows Deling af internetforbindelse er konfigureret korrekt

Hvis fanen Deling ikke vises, eller hvis du i Windows XP ikke kan se indstillingen Tillad andre brugere på netværket at oprette forbindelse gennem denne computers internetforbindelse, kan det skyldes en af følgende ting:

• Din computer har ikke to netværkskort. Du kan løse dette problem ved at installere et andet netværkskort på computeren eller kontrollere, om dine eksisterende netværkskort fungerer korrekt.
    • Du forsøger muligvis at dele den forkerte netværksforbindelse. Du løser dette problem ved at gentage trin 3 ovenfor og vælge en anden netværksforbindelse.

Løsning 2: Angiv konsollens IP-indstillinger manuelt

Følg fremgangsmåden nedenfor, hvis du får vist en af følgende fejlmeddelelser:

Du kan ikke få en IP-adresse fra din router eller dit modem

Din DNS-server kan ikke fortolke Xbox Live-servernavne

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
    2. Vælg Network Settings.
    3. Vælg Wired Network, hvis du bliver bedt om det.
    4. Vælg Configure Network.
    5. Vælg IP Settings under fanen Basic Settings.
    6. Vælg Manual, og vælg derefter IP Address.
    7. Angiv 192.168.0.2, og vælg derefter Done.
    8. Vælg Subnet Mask, angiv 255.255.255.0, og vælg derefter Done.
    9. Vælg Gateway, angiv 192.168.0.1, og vælg derefter Done.
    10. Vælg DNS Settings under fanen Basic Settings.
    11. Vælg Manual.
    12. Vælg Primary DNS Server.
    13. Angiv 192.168.0.1, og vælg derefter Done.
    14. Vælg Done igen.
    15. Tryk på B på controlleren, og vælg derefter Test Xbox Live Connection.

Opret en netværksbro

Hvis du har en bærbar computer med netværkskort til både kabelforbindelse og trådløs forbindelse, kan du bruge den til at oprette forbindelse mellem din Xbox 360-konsol og Xbox Live. Denne forbindelsestype kaldes en netværksbro. .

Forbindelsen er hurtig og let, men du kan ikke få adgang til internettet på den bærbare computer, når den er tilsluttet Xbox 360-konsollen.

For at kunne bruge en netværksbro skal du have følgende:

• En computer med to netværkskort
    • Windows XP, Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8
      Bemærk! Denne funktion understøttes ikke i Windows 7 Starter Edition.
    • Højhastighedsforbindelse
    • Et standard-Ethernet-kabel

Opret en netværksbro

Bemærk! I følgende fremgangsmåde vises billeder fra Windows 7 og Windows 8. Fremgangsmåden er dog den samme for tidligere versioner af Microsoft Windows, medmindre andet er angivet.

1. Klik på knappen Start.
    2. Skriv ncpa.cpl i feltet Søg i alle programmer og filer, og tryk derefter på ENTER.
      Windows XP: Klik på knappen Start, klik på Kør, skriv ncpa.cpl i feltet Åbn, og klik derefter på OK.
    Windows 7 Windows 8
    picture picture
    1. Vælg de to netværksforbindelser, du vil forbinde. Det gør du ved at klikke på den første netværksforbindelse, trykke på og holde CTRL nede og derefter klikke på den anden netværksforbindelse.
    picture
    1. Højreklik på en af de valgte netværksforbindelser, og klik derefter på Sammenknyt forbindelser.
    picture
    1. Vent, indtil det nye forbindelsesikon vises.
      Bemærk! Det nye ikon får navnet Netværksbro. Når ikonet vises, er den nye forbindelse klar til brug.
    picture
    1. Tilslut den ene ende af Ethernet-kablet til netværksporten på din bærbare computer. Tilslut den anden ende af netværkskablet til porten bag på Xbox 360-konsollen.

2. Kontrollér, at alle netværksindstillinger er indstillet til Automatic på Xbox 360-konsollen.
      Her kan du se hvordan:

3. Bemærk! Hvis du opretter forbindelse til et trådløst netværk, eller hvis du har angivet PPPoE-indstillinger, skal du notere indstillingerne, for du skal muligvis bruge dem senere.

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
      2. Vælg Network Settings.
      3. Vælg Wired Network, hvis du bliver bedt om det.
      4. Vælg fanen Additional Settings.
      5. Vælg Restore to Factory defaults.

6. Netværksindstillingerne nulstilles til deres standardindstilling. Dette påvirker ikke nogen andre indstillinger på konsollen.

4. Test Xbox Live-forbindelsen. Her kan du se hvordan:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
      2. Vælg Network Settings.
      3. Vælg Wired Network, hvis du bliver bedt om det.
      4. Vælg Test Xbox Live Connection.